Flot kontorstol fra Ventus Danmark

Smuk kontorstol fra Ventus Danmark. Stolen er med sort uldstof og har flg. indstillingsmuligheder. Højdeindstilling fra 47-59 cm, højdejusterbar rygstykke, samt justerbar sædedybde. Stolen er med synkron vippefunktion, hvor forholdet mellem sædet og ryglænet er afstemt, så der sikres en jævn vippebevægelse. Desuden, er det muligt, at justere vippemodstanden, samt at fastlåse stolen i flere forskellige positioner. Hjul: Velegnet til hårde gulve. Stolen er i pæn stand, med mindre brugsspor. Lagerbestand: 1 stk.
Pris 1499,- (Pris inkl. moms)
Varenummer: 181223476
Afhent stolen i butikken på Arnborgvej 1, 6933 Kibæk, eller få den leveret.
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=flot-kontorstol-fra-ventus-danmark
Leveringpris: fra 289,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt, til nærmeste pakkeshop).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *