Hæve-/sænkebord str. 180×90 cm.

Hæve-/sænkebord med smuk bordplade i lakeret bøgelaminat, som måler 180 cm i længden og 78/90 cm i bredden/dybden. Bordet er velegnet til 1 person, som kan sidde tæt og behageligt ind til bordet, samtidig med at alt på bordet er indenfor kort rækkevidde, grundet buen/indhakket i midten. Bordet kan højdeindstilles fra 68 til 118 cm. Bordet er med Linak betjeningspanel, samt Linak styreboks, og der er kabelbakke monteret under bordpladen til opbevaring af ledninger. Bordet er med 2 leddet grålakeret stel, og med “fødder”, som kan højdejusteres, så bordet står lige, selv hvis underlaget er skævt. Bordet fremstår med almindelige brugsspor, i form af mindre skrammer og ridser.
Pris 999,- (Pris inkl. moms)
Varenummer: 181223478
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=haeve-saenkebord-str-180×90-cm-2
Læg varen i kurven i webshoppen for at se fragtprisen. Kan naturligvis også afhentes i butikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *