4 smukke Chairman spise-/konference stole designet af Henrik Tengler

4 Super lækre design stole fra firmaet Hansen & Sørensen. Stolene er designet af arkitekten Henrik Tengler. Armstolene er med et stel af børstet stol og kirsebær træ. Sæde og ryg er betrukket med blåt ternet stof. Stolene har mindre brugsspor diverse steder i stoffet og på stel/træ. Stolenes mål er: bredde 55, dybde 50, højde 76 og siddehøjden er 45 cm. (bemærk det er også muligt kun at købe 2 stole - da er prisen 4500,-)
4 Super lækre design stole fra firmaet Hansen & Sørensen. Stolene er designet af arkitekten Henrik Tengler. Armstolene er med et stel af børstet stol og kirsebær træ. Sæde og ryg er betrukket med blåt ternet stof. Stolene fremstår med brugsspor diverse steder i stoffet og på stel/træ. Stolenes mål er: bredde 55, dybde 50, højde 76 og siddehøjden er 45 cm. (bemærk, det er også muligt kun at købe 2 stole – da er prisen 3500,-)
Pris 6000,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 050719007
Forhør nærmere for fragtpris.

Én kommentar til “4 smukke Chairman spise-/konference stole designet af Henrik Tengler”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *