HÅG Communication mødestol/konferencestol

HÅG Communication mødestol model 5470. Stolen er polstret med blåt Fame stof. Fame stoffet er et blødt og elastisk uldstof, som er meget slidstærkt. Stoffet har en holdbarhed på hele 200.000 Martindale. Stolen er med smukke sorte armlæn og sølvgråt stel. Communication 5470 er med fleksibelt sæde og rygstykke. Stolen er meget behagelig at sidde i. Den fremstår med nogle brugsspor, såsom slidspor i stoffet – (et lille hul i stoffet på rygstykkets bagside). Siddehøjde: 47 cm. Lagerbestand: 8 stk 1 tilbage!
Normalpris pr. stol 499,- (Pris inkl. moms)
Restsalg – køb den sidste stol til 299,- Varen er solgt!
Varenummer: 250521244
Afhent selv i butikken eller få stolen tilsendt. Forsendelse til nærmeste pakkeshop +149,-
Køb varen i webshoppen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=haag-communication-moedestol-konferencestol

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *