Wilkhahn Aline spisestol model 230/2

Wilkhahn Aline spisestol, designet af Andreas Störiko. Stolens sæde og ryg er støbt i forstærket plast, med et gennemsigtigt og stærkt net på siddefladerne, og stellet er i stål. Stolen er skridsikker, grundet fødderne på stålstellets underside. Siddehøjden er 46 cm. Stolen fremstår med almindelige brugsspor. Lagerbestand: 5 stk.
Pris pr. stol 599,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 210222348
Afhent selv i butikken eller køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=wilkhahn-aline-spisestol-model-230-2

Hæve-/sænkebord str. 180×90 cm.

Hæve-/sænkebord med smuk bordplade i lakeret bøgelaminat, som måler 180 cm i længden og 78/90 cm i bredden/dybden. Bordet er velegnet til 1 person, som kan sidde tæt og behageligt ind til bordet, samtidig med at alt på bordet er indenfor kort rækkevidde, grundet buen/indhakket i midten. Bordet kan højdeindstilles fra 68 til 118 cm. Bordet er med Linak betjeningspanel, samt Linak styreboks, og der er kabelbakke monteret under bordpladen til opbevaring af ledninger. Bordet er med 2 leddet grålakeret stel, og med “fødder”, som kan højdejusteres, så bordet står lige, selv hvis underlaget er skævt. Bordet fremstår med almindelige brugsspor, i form af mindre skrammer og ridser.
Pris 999,- (Pris inkl. moms)
Varenummer: 181223478
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=haeve-saenkebord-str-180×90-cm-2
Læg varen i kurven i webshoppen for at se fragtprisen. Kan naturligvis også afhentes i butikken.

Kontorstol fra Ventus Danmark med netryg og tykt/blødt sæde.

Smuk kontorstol fra Ventus Danmark. Stolens rygstykke er betrukket med mesh netstof, som giver en ventilerende effekt. Sædet er med kraftigt blødt skum, for ekstra god siddekomfort, og betrukket med sort uldstof. Stolen har flg. indstillingsmuligheder. Højdeindstilling fra 47-58 cm, højdejusterbar rygstykke (i 10 trin), samt justerbar sædedybde. Stolen er med vipbart rygstykke, som kan fastlåses i forskellige positioner. Desuden, er det muligt, at justere vippemodstanden. Hjul: Velegnet til hårde gulve. Stolen er i pæn stand, med almindelige brugsspor. Lagerbestand: 1 stk.
Pris 1599,- (Pris inkl. moms)
Varenummer: 181223477
Afhent stolen i butikken på Arnborgvej 1, 6933 Kibæk, eller få den leveret.
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=ventus-danmark-stol-med-netryg-og-tykt-bloedt-saede
Leveringpris: fra 289,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt, til nærmeste pakkeshop).

Flot kontorstol fra Ventus Danmark

Smuk kontorstol fra Ventus Danmark. Stolen er med sort uldstof og har flg. indstillingsmuligheder. Højdeindstilling fra 47-59 cm, højdejusterbar rygstykke, samt justerbar sædedybde. Stolen er med synkron vippefunktion, hvor forholdet mellem sædet og ryglænet er afstemt, så der sikres en jævn vippebevægelse. Desuden, er det muligt, at justere vippemodstanden, samt at fastlåse stolen i flere forskellige positioner. Hjul: Velegnet til hårde gulve. Stolen er i pæn stand, med mindre brugsspor. Lagerbestand: 1 stk.
Pris 1499,- (Pris inkl. moms)
Varenummer: 181223476
Afhent stolen i butikken på Arnborgvej 1, 6933 Kibæk, eller få den leveret.
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=flot-kontorstol-fra-ventus-danmark
Leveringpris: fra 289,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt, til nærmeste pakkeshop).

Labofa Ego Action

Labofa Ego Action med sort stofbetræk. Stolen er med stort sæde, og stor ryg. Ego Action er en fin stol med mange muligheder. Højdeindstilling fra 44-57 cm, højdejustering i ryggen, frem/tilbageskudt rygstykke, vipbart rygstykke eller fastlåst rygstykke i lodret position og endelig kan stolen vippes forover. Derudover kan vippemodstanden indstilles, via reguleringsskrue/håndtag under sædet. Hjul: Velegnet til hårde gulve. Stolen er med almindelige brugsspor, dog en smule gab ved stolens rygstykke – se billede. Lagerbestand: 1 stk.
Pris 1199,- (Pris inkl. moms)
Varenummer: 181223475
Afhent stolen i butikken på Arnborgvej 1, 6933 Kibæk, eller få den leveret.
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=labofa-ego-action-sort-stof
Leveringpris: fra 289,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt, i 2 pakker, til nærmeste pakkeshop).