Politik for refundering og returnering af varer.

Grevsen Genbrug giver 14 dages fuld returret, i henhold til loven, hvis varen/varene af den ene eller anden årsag ikke svarer til dine forventninger. Alle varer, som du måtte ønske at returnere, sendes retur for egen regning, og skal være i samme stand, som ved modtagelsen. Varer sendt retur på efterkrav modtages ikke. Varer, som ønskes returneret, kan naturligvis også indleveres personligt til butikken, på Arnborgvej 1, 6933 Kibæk, i butikkens åbningstid.

Returnering foregår sådan:

1. Henvend dig til butikken på anno2019@grevsengenbrug.dk, senest 14 dage efter modtagelsen af produktet/produkterne, og forklar, hvilken/hvilke produkter, som du ønsker at returnere og hvorfor? Vedhæft kopi af din købsfaktura, og oplys hvilken bankkonto, beløbet i givet fald skal overføres til.

2. Varen/varene sendes retur til Grevsen Genbrug, Arnborgvej 1, 6933 Kibæk, ifølge aftale. Husk, at pakke produktet/produkterne forsvarligt ind til forsendelsen. Er varen/varene afsendt i original emballage, skal den/de returners på samme vis.

3. Så snart butikken, har modtaget det/de returnerede produkt/produkter og konstateret, at det/de er i samme stand, som ved afsendelsen, overføres det fulde beløb til din bankkonto (typisk indenfor 7 hverdage), og du modtager en mail, som bekræftelse på dette. Bemærk, at du får også får en mail, hvis returneringen afvises, som følge af f.eks. ødelagt produkt, for sent returneret produkt eller tilsvarende.

Har du spørgsmål til returnering eller andet i øvrigt?

Så kontakt butikken på anno2019@grevsengenbrug.dk, eller på tlf.: 21221177