Kontorstol fra Ventus Danmark med netryg og tykt/blødt sæde.

Smuk kontorstol fra Ventus Danmark. Stolens rygstykke er betrukket med mesh netstof, som giver en ventilerende effekt. Sædet er med kraftigt blødt skum, for ekstra god siddekomfort, og betrukket med sort uldstof. Stolen har flg. indstillingsmuligheder. Højdeindstilling fra 47-58 cm, højdejusterbar rygstykke (i 10 trin), samt justerbar sædedybde. Stolen er med vipbart rygstykke, som kan fastlåses i forskellige positioner. Desuden, er det muligt, at justere vippemodstanden. Hjul: Velegnet til hårde gulve. Stolen er i pæn stand, med almindelige brugsspor. Lagerbestand: 1 stk.
Pris 1599,- (Pris inkl. moms)
Varenummer: 181223477
Afhent stolen i butikken på Arnborgvej 1, 6933 Kibæk, eller få den leveret.
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=ventus-danmark-stol-med-netryg-og-tykt-bloedt-saede
Leveringpris: fra 289,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt, til nærmeste pakkeshop).

Flot kontorstol fra Ventus Danmark

Smuk kontorstol fra Ventus Danmark. Stolen er med sort uldstof og har flg. indstillingsmuligheder. Højdeindstilling fra 47-59 cm, højdejusterbar rygstykke, samt justerbar sædedybde. Stolen er med synkron vippefunktion, hvor forholdet mellem sædet og ryglænet er afstemt, så der sikres en jævn vippebevægelse. Desuden, er det muligt, at justere vippemodstanden, samt at fastlåse stolen i flere forskellige positioner. Hjul: Velegnet til hårde gulve. Stolen er i pæn stand, med mindre brugsspor. Lagerbestand: 1 stk.
Pris 1499,- (Pris inkl. moms)
Varenummer: 181223476
Afhent stolen i butikken på Arnborgvej 1, 6933 Kibæk, eller få den leveret.
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=flot-kontorstol-fra-ventus-danmark
Leveringpris: fra 289,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt, til nærmeste pakkeshop).

Labofa Ego Action

Labofa Ego Action med sort stofbetræk. Stolen er med stort sæde, og stor ryg. Ego Action er en fin stol med mange muligheder. Højdeindstilling fra 44-57 cm, højdejustering i ryggen, frem/tilbageskudt rygstykke, vipbart rygstykke eller fastlåst rygstykke i lodret position og endelig kan stolen vippes forover. Derudover kan vippemodstanden indstilles, via reguleringsskrue/håndtag under sædet. Hjul: Velegnet til hårde gulve. Stolen er med almindelige brugsspor, dog en smule gab ved stolens rygstykke – se billede. Lagerbestand: 1 stk.
Pris 1199,- (Pris inkl. moms)
Varenummer: 181223475
Afhent stolen i butikken på Arnborgvej 1, 6933 Kibæk, eller få den leveret.
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=labofa-ego-action-sort-stof
Leveringpris: fra 289,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt, i 2 pakker, til nærmeste pakkeshop).

Duba B8 kontorstol – designet af Mads Odgård

Duba B8 Sola Dynamic 110 i stilfuldt design af Mads Odgård. Stolen er med sort stofbetræk og har en indstillelig sædehøjde fra 49-65 cm. Den kan højdejusteres i ryggen, har sædeforskydning, kan vippe i ryg og sæde (free float), samt fastlåses i forskellige positioner. 5 benet fodkryds i poleret aluminium og skridsikker belægning til fødderne. Hjul: velegnet til hårde gulve. Stolen er med almindelige brugsspor, såsom at enkelte af de skridsikre belægninger til fødderne mangler. Lagerbestand: 2 stk.
Pris 1199,- (Pris inkl. moms)
Varenummer: 061123472
Leveringpris: fra 289,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt).
Afhent selv i butikken eller køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=duba-b8-design-mads-odgaard

Vitra ID Trim med mindre rift i stoffet.

Super kontorstol designet af Antonio Citterio. Den er polstret med lysegråt stof. Stolen har en siddehøjde justering fra 44-54 cm, justerbar lændepude, sæde dybdejustering og en smule sædevip forover. Desuden har stolen flowfuntion (vippefunktion), hvor den følger kroppens hælding. Denne funktion kan også fastlåses i lodret position (rygstykke lodret). Derover er det muligt, at justere hvor stor vippemodstanden skal være. Hjulene er til hårde gulve og er med indbygget bremsefunktion, som ophæves, når stolen belastes (når man sætter sig på den). Fembenet fodkryds i crom. Lagerbestand: 1 stk. Stolen fremstår med almindelige brugsspor, dog mindre rift i stoffet på rygstykkets bagside, samt lille plastafslag under sædet.
Pris 1599,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 270523449A
Leveringpris: fra 329,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt).
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=vitra-id-trim-med-mindre-rift-i-stoffet

Bemærk, at armlæn kan tilkøbes – find varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=armlaenssaet-til-vitra-id-kontorstole