Kontorstol fra Ventus Danmark med netryg og tykt/blødt sæde.

Smuk kontorstol fra Ventus Danmark. Stolens rygstykke er betrukket med mesh netstof, som giver en ventilerende effekt. Sædet er med kraftigt blødt skum, for ekstra god siddekomfort, og betrukket med sort uldstof. Stolen har flg. indstillingsmuligheder. Højdeindstilling fra 47-58 cm, højdejusterbar rygstykke (i 10 trin), samt justerbar sædedybde. Stolen er med vipbart rygstykke, som kan fastlåses i forskellige positioner. Desuden, er det muligt, at justere vippemodstanden. Hjul: Velegnet til hårde gulve. Stolen er i pæn stand, med almindelige brugsspor. Lagerbestand: 1 stk.
Pris 1599,- (Pris inkl. moms)
Varenummer: 181223477
Afhent stolen i butikken på Arnborgvej 1, 6933 Kibæk, eller få den leveret.
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=ventus-danmark-stol-med-netryg-og-tykt-bloedt-saede
Leveringpris: fra 289,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt, til nærmeste pakkeshop).

Flot kontorstol fra Ventus Danmark

Smuk kontorstol fra Ventus Danmark. Stolen er med sort uldstof og har flg. indstillingsmuligheder. Højdeindstilling fra 47-59 cm, højdejusterbar rygstykke, samt justerbar sædedybde. Stolen er med synkron vippefunktion, hvor forholdet mellem sædet og ryglænet er afstemt, så der sikres en jævn vippebevægelse. Desuden, er det muligt, at justere vippemodstanden, samt at fastlåse stolen i flere forskellige positioner. Hjul: Velegnet til hårde gulve. Stolen er i pæn stand, med mindre brugsspor. Lagerbestand: 1 stk.
Pris 1499,- (Pris inkl. moms)
Varenummer: 181223476
Afhent stolen i butikken på Arnborgvej 1, 6933 Kibæk, eller få den leveret.
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=flot-kontorstol-fra-ventus-danmark
Leveringpris: fra 289,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt, til nærmeste pakkeshop).

Labofa Ego Action

Labofa Ego Action med sort stofbetræk. Stolen er med stort sæde, og stor ryg. Ego Action er en fin stol med mange muligheder. Højdeindstilling fra 44-57 cm, højdejustering i ryggen, frem/tilbageskudt rygstykke, vipbart rygstykke eller fastlåst rygstykke i lodret position og endelig kan stolen vippes forover. Derudover kan vippemodstanden indstilles, via reguleringsskrue/håndtag under sædet. Hjul: Velegnet til hårde gulve. Stolen er med almindelige brugsspor, dog en smule gab ved stolens rygstykke – se billede. Lagerbestand: 1 stk.
Pris 1199,- (Pris inkl. moms)
Varenummer: 181223475
Afhent stolen i butikken på Arnborgvej 1, 6933 Kibæk, eller få den leveret.
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=labofa-ego-action-sort-stof
Leveringpris: fra 289,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt, i 2 pakker, til nærmeste pakkeshop).

Kinnarps 6110 – blåt stof

Den populære Kinnarps 6110 er en utrolig lækker kvalitetsstol med mange funktioner. Denne Kinnarps er betrukket med blåt stof. Stolen er med kort gaspatron, hvor siddehøjden kan justeres fra 41-54 cm. Derudover har stolen følgende funktioner: sæde forskydning (frem/tilbage), højdeindstilling i ryg, FreeFloat mekanisme, som fremmer bevægelse, da ryglæn og sæde bevæger sig uafhængigt af hinanden. Desuden har stolen justerbar vippemodstand, og endelig er der mulighed for at fastlåse den i flere forskellige positioner. Hjul: Velegnet til hårde gulve. Lagerbestand: 1 stk. Stolen er med brugsspor, såsom pletter i betrækket, mindre rift i stoffet, på bagsiden af rygstykket, samt manglende justerings håndtag (plastskrue), til at justere vippemodstanden. Vippemodstanden kan dog sagtens justeres alligevel. Det kræver blot en svensknøgle eller lignende.
Pris 999,- (Pris inkl. moms)
Varenummer: 081223473C
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=kinnarps-6110-blaat-stof-kort-gaspatron
Leveringpris: fra 289,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt).
Det er også muligt selv at afhente stolen, i butikken på Arnborgvej 1, 6933 Kibæk (indenfor butikkens åbningstider) .

Duba B8 kontorstol – designet af Mads Odgård

Duba B8 Sola Dynamic 110 i stilfuldt design af Mads Odgård. Stolen er med sort stofbetræk og har en indstillelig sædehøjde fra 49-65 cm. Den kan højdejusteres i ryggen, har sædeforskydning, kan vippe i ryg og sæde (free float), samt fastlåses i forskellige positioner. 5 benet fodkryds i poleret aluminium og skridsikker belægning til fødderne. Hjul: velegnet til hårde gulve. Stolen er med almindelige brugsspor, såsom at enkelte af de skridsikre belægninger til fødderne mangler. Lagerbestand: 2 stk.
Pris 1199,- (Pris inkl. moms)
Varenummer: 061123472
Leveringpris: fra 289,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt).
Afhent selv i butikken eller køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=duba-b8-design-mads-odgaard