Bordplade i antracitgrå decor laminat str. 60×70 cm.

Rektangulær bordplade i 60×70 cm antracitgrå decor laminat. Bordpladens tykkelse er 2,5 cm. Fin plade til mindre hæve-/sænkebord, eller hvis man ønsker et lille sofabord, sidebord eller lignende, og selv har/skaffer bordbenene. Decor laminat har en meget slidstærk overflade og kan let aftørres med en våd klud. Dog skal man, som med alle andre plader, passe på med ridser, da disse ikke kan repareres. Lagerbestand: 1 stk. Varen er ubrugt!
Pris 299,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 010922396A
Forsendelse til nærmeste pakkeshop +69,-
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=bordplade-i-antracitgraa-decor-laminat-str-60×70-cm

Bordplade i antracitgrå decor laminat str. 60×80 cm.

Rektangulær bordplade i 60×80 cm antracitgrå decor laminat. Bordpladens tykkelse er 2,5 cm. Fin plade til mindre hæve-/sænkebord, eller hvis man ønsker et lille sofabord, sidebord eller lignende, og selv har/skaffer bordbenene. Decor laminat har en meget slidstærk overflade og kan let aftørres med en våd klud. Dog skal man, som med alle andre plader, passe på med ridser, da disse ikke kan repareres. Lagerbestand: 5 stk. Varen er ubrugt!
Pris 299,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 010922396
Forsendelse til nærmeste pakkeshop +69,-
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=bordplade-i-antracitgraa-decor-laminat-str-60×80-cm

Nye hjul til kontorstolen

Har kontorstolen brug for et pitstop med hjulskifte? Så er det intet problem. Hjulene her er nemlig universale og passer til de fleste kontorstole. Hjulene er ubrugte, har en størrelse på 50mm og pal (stift) tykkelsen er 10 mm. Hjulene er bedst velegnet til tæpper. Skulle palen ikke passe i tykkelsen kan man fjerne den fra hjulet og bruge stolens gamle pal i de nye hjul i stedet.
Pris for en pose med 5 stk. kun 209,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 131021306BEMÆRK! UDSOLGT – KONTAKT BUTIKKEN, HVIS DU ØNSKER VAREN, SÅ KAN DE SKAFFES!!
Forsendelse til nærmeste pakkeshop +29,-
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=nye-hjul-til-kontorstolen-til-taepper

Trænger kontorstolen til et hjulskifte?

Har kontorstolen brug for et pitstop med hjulskifte? Så er det intet problem. Hjulene her er nemlig universale og passer til de fleste kontorstole. Hjulene er ubrugte, har en størrelse på 50mm og pal (stift) tykkelsen er 10 mm. Hjulene er bedst velegnet til hårde gulve. Skulle palen ikke passe i tykkelsen kan man fjerne den fra hjulet og bruge stolens gamle pal i de nye hjul i stedet.
Pris pr. hjul: 50,- Køb en pose med 5 stk. til kun 219,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 131021305
Fragtpris +29,- (til nærmeste pakkeshop)
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=traenger-kontorstolen-til-et-hjulskifte