Vitra ID Trim med lysegråt møbelstof.

Super kontorstol designet af Antonio Citterio. Den er polstret med lysegråt stof. Stolen har en siddehøjde justering fra 44-54 cm, justerbar lændepude, sæde dybdejustering og en smule sædevip forover. Desuden har stolen flowfuntion (vippefunktion), hvor den følger kroppens hælding. Denne funktion kan også fastlåses i lodret position (rygstykke lodret). Derover er det muligt, at justere hvor stor vippemodstanden skal være. Hjulene er til hårde gulve og er med indbygget bremsefunktion, som ophæves, når stolen belastes (når man sætter sig på den). Fembenet fodkryds i crom. Lagerbestand: 3 stk. Stolene fremstår i pæn stand, med almindelige brugsspor, såsom mindre pletter på stoffet.
Pris 2299,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 270523449
Leveringpris: fra 329,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt).
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=vitra-id-trim-lysegraat-moebelstof

Bemærk, at armlæn kan tilkøbes – find varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=armlaenssaet-til-vitra-id-kontorstole

Komfortabel Vitra ID Trim Soft

Denne dejlige stol er designet af Antonio Citterio. Den er polstret med gråt stof på sæde og rygstykke. Stolen har en siddehøjde justering fra 48-62 cm, højdejusterbart rygstykke, sæde dybdejustering og en smule sædevip forover. Desuden har stolen flowfuntion (vippefunktion), hvor den følger kroppens hælding. Denne funktion kan også fastlåses i lodret position (rygstykke lodret). Derover er det muligt, at justere hvor stor vippemodstanden skal være. Hjulene er til hårde gulve og er med indbygget bremsefunktion, som ophæves, når stolen belastes (når man sætter sig på den). Fembenet fodkryds i crom. Lagerbestand: 1 stk. Stolen fremstår i pæn stand, med almindelige brugsspor, såsom mindre pletter på stoffet.
Pris 2199,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 170323432
Leveringpris: fra 329,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt).
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=vitra-id-trim-soft-med-graat-stof

Bemærk, at armlæn kan tilkøbes – find varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=armlaenssaet-til-vitra-id-kontorstole

HÅG SoFi med armlæn med mindre brugsspor – lyseblåt polyester.

HÅG SoFi model 7360 er en utrolig lækker stol, og et godt valg, hvis du ønsker god siddekomfort og mange indstillingsmuligheder. Denne SoFi er betrukket med 100% genanvendeligt lyseblåt (Marianna) Fabric Xtreme stof. Fabric Extreme er et polyester stof med en slidstyrke på 100.000 Martindale. Stolen kan indstilles i siddehøjden fra 44-58 cm. Derudover kan rygstykket højdejusteres, og sædet kan dybdereguleres. SoFi har HÅG in Balance vippefunktion, som følger kroppens bevægelser. Vippefunktion kan låses, hvis dette ønskes, men det anbefales ikke, da det er bedst for kroppens holdning, at stolen følger med éns bevægelser. Endelig kan stolens lændestøtte reguleres og armlænene er justerbare i højden og i dybden. Fembenet fodkryds i hvidlakeret aluminium og skridsikker belægning til fødderne. Hjul: Velegnet til hårde gulve. Lagerbestand: 1 stk. Stolen fremstår i pæn stand, med mindre brugsspor.
Pris 2999,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 130222346
Leveringpris: fra 289,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt, i 2 pakker).
Køb varen her:
https://grevsengenbrug.dk/?product=haag-sofi-7360-med-lyseblaat-polyester

Lækker og komfortabel Vitra ID Trim kontorstol

Denne dejlige stol er designet af Antonio Citterio. Den er polstret med grønt stof. Stolen har en siddehøjde justering fra 43-54 cm, justerbar lændepude, sæde dybdejustering og en smule sædevip forover. Desuden har stolen flowfuntion (vippefunktion), hvor den følger kroppens hælding. Denne funktion kan også fastlåses i lodret position (rygstykke lodret). Derover er det muligt, at justere hvor stor vippemodstanden skal være. Hjulene er til hårde gulve og er med indbygget bremsefunktion, som ophæves, når stolen belastes (når man sætter sig på den). Fembenet fodkryds i crom. Lagerbestand: 1 stk. Stolen fremstår i pæn stand, med almindelige brugsspor, såsom mindre pletter på stoffet.
Pris 2299,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 310821288
Leveringpris: fra 329,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt).
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=vitra-id-trim