Variér balancestol med sort kunstlæder

Variér balancestol designet af norske Peter Øie. Stolen er god for kroppen, da den hjælper dig med at holde en rank holdning. Stolen er betrukket med sort kunstlæder. Siddehøjden er justerbar fra 49-68 cm. Stolen fremstår i pæn stand, med almindelige brugsspor. Lagerbestand: 2 stk.
Pris 1499,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 311022411
Forsendelse til nærmeste pakkeshop: +149,-
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=varier-balancestol-med-sort-kunstlaeder

Wilkhahn Stitz balancestol

Wilkhahn Stitz er en ergonomisk stå-/støttestol, der er idéel til dig, som står meget op ved arbejdsbordet og samtidig ønsker god støtte. Stolen hjælper dig med at holde din krop i bevægelse, grundet dens afrundede fod. Dette forbedrer balanceevnen, samt styrker muskler og led. Stolen er højdejusterbar fra ca. 60-80 cm. Designet af Hans Roericht. Stolen fremstår med almindelige brugsspor. Lagerbestand: 1 stk.
Pris: 999,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 101122412
Forsendelse til nærmeste GLS pakkeshop: +149,-
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=wilkhahn-stitz-balancestol

Variér balancestol

Variér balancestol er designet af norske Peter Øie. Stolen er god for kroppen, da den hjælper dig med at holde en rank holdning. Stolen er betrukket med sort stof. Siddehøjden er justerbar fra 55-82 cm. Stolen fremstår med brugsspor, såsom lidt slidt stof på sædet (se billede).
Pris 1399,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 041021292
Forsendelse til nærmeste GLS pakkeshop: +149,-
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=varier-balancestol-med-sort-stof

3Dee Comfortplus kontorstol

Skal du have en fremragende kontorstol, som kan sørge for, at du ikke bliver for stillesiddende? Så er denne 3Dee stol fra Aeris det rette valg. Stolen giver optimal bevægelsesfrihed og styrker kroppens kredsløb og ryg og holder samtidigt musklerne i form. Siddehøjden kan indstilles fra ca. 50-60 cm (ved belastning). Maks vægtbelastning – 120 kg. Stolen er med nogle brugsspor, såsom mindre knagen/mislyd ved bevægelse, ridser/afskalninger i malingen på stellet, samt brugsspor på sædet.
Pris 1999,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 290421224
Forhør nærmere for fragtpris.