HÅG H05 model 5100

HÅG H05 model 5100 med sort betræk. Højdeindstilling i sæde fra 48-64 cm. Stolen kan højdejusteres i ryggen og sædeforskydes. Den har flydende vip, hvor den følger kroppens bevægelser. Vip funktionen kan reguleres i, hvor meget man kan vippe, og endelig kan man vælge at fastlåse den i 3 positioner. Fembenet fodkryds med skridsikre riller. Hjul: Velegnet til tæpper. Stolen er med almindelige brugsspor, såsom mindre pletter i stoffet.
Pris 1499,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 230523445
Leveringpris: fra 289,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt).
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=haag-h05-model-5100-med-sort-stof

HÅG Conventio 9512

HÅG Conventio 9512 er en smuk og samtidig simpel kontorstol, designet af Peter Opsvik. Stolen er med delvist gråt polstret sæde og rygstykke. Siddehøjden kan justeres fra 44-54 cm. Integreret greb til højdeindstilling af rygstykket. Stolen er med HÅG in Balance teknologi, som sikrer mere bevægelse. Stolen har et fembenet fodkryds i plast. Hjul: velegnet til hårde gulve og med indbygget bremsefunktion, som ophæves, når stolen belastes (når man sætter sig på den). Stolen er i pæn stand, med almindelige brugsspor (nogle af stolene mangler plast dæksler, hvor eventuelle armlæn skal påsættes – kun af kosmetisk betydning). Lagerbestand: 15 stk.
Pris 999,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 010922395
Leveringpris: fra 289,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt).
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=haag-conventio-9512

HÅG SoFi med armlæn med mindre brugsspor – lyseblåt polyester.

HÅG SoFi model 7360 er en utrolig lækker stol, og et godt valg, hvis du ønsker god siddekomfort og mange indstillingsmuligheder. Denne SoFi er betrukket med 100% genanvendeligt lyseblåt (Marianna) Fabric Xtreme stof. Fabric Extreme er et polyester stof med en slidstyrke på 100.000 Martindale. Stolen kan indstilles i siddehøjden fra 44-58 cm. Derudover kan rygstykket højdejusteres, og sædet kan dybdereguleres. SoFi har HÅG in Balance vippefunktion, som følger kroppens bevægelser. Vippefunktion kan låses, hvis dette ønskes, men det anbefales ikke, da det er bedst for kroppens holdning, at stolen følger med éns bevægelser. Endelig kan stolens lændestøtte reguleres og armlænene er justerbare i højden og i dybden. Fembenet fodkryds i hvidlakeret aluminium og skridsikker belægning til fødderne. Hjul: Velegnet til hårde gulve. Lagerbestand: 1 stk. Stolen fremstår i pæn stand, med mindre brugsspor.
Pris 2999,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 130222346
Leveringpris: fra 289,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt, i 2 pakker).
Køb varen her:
https://grevsengenbrug.dk/?product=haag-sofi-7360-med-lyseblaat-polyester

HÅG 5100

HÅG H05 model 5100 med sort comfort betræk. Højdeindstilling i sæde fra 48-64 cm. Stolen kan højdejusteres i ryggen og sædeforskydes. Den har flydende vip, hvor den følger kroppens bevægelser. Vip funktionen kan reguleres i, hvor meget man kan vippe. Desuden er det muligt at fastlåse stolen, i 3 positioner (forover, vandret samt bagover). Fembenet fodkryds med skridsikre riller. Hjul: velegnet til hårde gulve. Stolen fremstår med brugsspor, såsom knirkelyd i vip, når stolen er i lav højdeindstilling.
Pris 799,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 010321204
Leveringpris: fra 289,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt).
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=haag-h05-model-5100

HÅG H03 model 350

HÅG H03 model 350 er en lækker kontorstol med sort fuldpolstret sæde og mellemhøjt rygstykke. Stolen har en del indstillingsmuligheder. Siddehøjden kan reguleres fra 40-52 cm. Sædedybden og ryghøjden justeres samtidig via håndtag på stellet. Ved hjælp af håndtag på stolens højre side er der mulighed for at individualisere stolen yderligere efter den enkeltes behov. Sædedybden kan også indstilles yderligere, via et lille håndtag under sædet, hvis dette ønskes. Stolen er som udgangspunkt indstillet i flydende vip, da dette er det sundeste for kroppen, men den kan låses, hvis man ønsker det. Nøgle til fastlåsning medfølger. Brugsvejledning medfølger. Fembenet fodkryds i plast med skridsikre riller, til at hvile fødderne. Hjul med stopfunktion, som fjernes, når man sætter sig. Dette for at undgå skader, så stolen ikke ruller væk, når man er ved at sætte sig. Hjulene er velegnet til hårde gulve. Stolen er med nogle brugsspor. Især stoffet på sædet har brugsspor.
Pris: 699,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 180621262
Leveringpris: fra 289,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt).
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=haag-h03-model-350