Asger Bay Christiansen BC-1 bordlampe

Den stilfulde og populære bordlampe BC-1 er designet af Asger Bay Christiansen. Lampen er produceret og samlet i hånden. Lampeskærmen er monteret på en 30 cm lang flex arm, som gør, at man kan vende lyset i den retning, det måtte ønskes. Denne smukke lampe har en maksimal højde på 52 cm (helt udstrakt) og en højde på 38 cm ved normal postion. Lampen har en tung stålfod, der gør, at den ikke lige sådan vælter, hvis man kommer til at ramme ind i den. På foden er der tænd/sluk knap. Ledningslængde: 180 cm. Lyskilde: Halogenpære G9 maks 40 watt (medfølger ikke). Lampen fremstår med almindelige brugsspor, såsom mindre afskalninger/skrammer. Lagerbestand: 8 stk.
Pris 799,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 211221331
Forsendelse til nærmeste pakkeshop +69,-
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=asger-bay-christiansen-bc-1-bordlampe

Køb pærer til lampen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=g9-halogenpaerer

Luxo Falcon skrivebordslampe med 2 lysstyrker

Sort skrivebordslampe fra Luxo med 2 lysstyrker. Denne smukke og fleksible skrivebordslampe fra Luxo kan indstilles, vendes og drejes på mange måder. Lampens maksimal højde er ca. 63 cm og minimums højden er ca. 20 cm. Den har en sort plastledning på 270 cm monteret. Lampefod med tænd/sluk knap samt lav/kraftig lysstyrke. Lyskilde: Halogenpære (medfølger – dog ikke ny). Lampen fremstår med almindelige brugsspor, såsom mindre ridser/skrammer. Lagerbestand: 9 stk.
Pris 299,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 211221330
Forsendelse til nærmeste pakkeshop +49,-
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=luxo-falcon-skrivebordslampe-med-2-lysstyrker

Fiks skrivebordslampe fra Luceplan

Smuk arkitekttegnet skrivebordslampe i lakeret aluminium. Denne smukke og fleksible skrivebordslampe, model D33N, fra Luceplan kan indstilles, vendes og drejes på mange måder. Lampen er designet af Paolo Rizzatto og Alberto Meda. Lampens maksimal højde er ca. 105 cm. Den har en sort ledning, med omformer, på ca. 210 cm monteret. Tænd og sluk knap er monteret på lampens skærm. Trods den lille skærm, giver lampen et kraftigt LED lys. Led lyskilden er inklusiv (ikke udskiftelig) og beslag til fastsættelse på bordplade medfølger også. Lampen fremstår med brugsspor, såsom ridser./skrammer og mindre buler i nogle af dem. Lagerbestand: 7 stk.
Pris 599,- (Pris inkl. moms)
Varenummer: 211221329
Forsendelse til nærmeste pakkeshop +49,-
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=luceplan-skrivebordslampe-model-d33n

Luceplan Fortebraccio D33 skrivebordslampe med lysdæmper

Smuk arkitekttegnet skrivebordslampe i lakeret aluminium. Denne smukke og fleksible skrivebordslampe fra Luceplan kan indstilles, vendes og drejes på mange måder. Lampen er designet af Paolo Rizzatto og Alberto Meda. Lampens maksimal højde er ca. 95 cm. Den har en sort plastledning på 220 cm monteret. Lampen har desuden lysdæmper påmonteret på den drejbare lampeskærm, så man kan få den lysstyrke man ønsker sig. Lyskilde: E27 max 100 Watt. – medfølger ikke. Lampen fremstår med brugsspor, såsom ridser./skrammer og lignende (1 lampe med revne i foden). Lagerbestand: 7 stk.
Pris 699,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 211221328
Forsendelse til nærmeste pakkeshop +69,-
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=luceplan-fortebraccio-d33-skrivebordslampe-med-lysdaemper

Waldmann OTE 118 skrivebordslampe

Smuk og fleksibel skrivebordslampe af mærket Waldmann. Lampen har med den fleksible “arm” mange indstillingsmuligheder. Lampen er med drejbart “hoved”, med tænd/sluk knap. Den har blændgitter og giver et godt, men også behageligt, arbejdslys. Lampen har en maks højde på 1 mtr. Der medfølger beslag til montering på bordpladen og ledningslængden er 3 mtr. Lampen fremstår med almindelige brugspor, såsom mindre ridser og skrammer. Lagerbestand: 30 stk.
Pris 399,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 211221327
Forsendelse til nærmeste pakkeshop +49,-
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=waldmann-ote-118-skrivebordslampe