Vitra ID Trim med mindre rift i stoffet.

Super kontorstol designet af Antonio Citterio. Den er polstret med lysegråt stof. Stolen har en siddehøjde justering fra 44-54 cm, justerbar lændepude, sæde dybdejustering og en smule sædevip forover. Desuden har stolen flowfuntion (vippefunktion), hvor den følger kroppens hælding. Denne funktion kan også fastlåses i lodret position (rygstykke lodret). Derover er det muligt, at justere hvor stor vippemodstanden skal være. Hjulene er til hårde gulve og er med indbygget bremsefunktion, som ophæves, når stolen belastes (når man sætter sig på den). Fembenet fodkryds i crom. Lagerbestand: 1 stk. Stolen fremstår med almindelige brugsspor, dog mindre rift i stoffet på rygstykkets bagside, samt lille plastafslag under sædet.
Pris 1599,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 270523449A
Leveringpris: fra 329,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt).
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=vitra-id-trim-med-mindre-rift-i-stoffet

Bemærk, at armlæn kan tilkøbes – find varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=armlaenssaet-til-vitra-id-kontorstole

Armlænssæt til Vitra ID kontorstole

3D Armlænssæt til Vitra ID kontorstole. Armlænene kan højdejusteres. Desuden kan de indstilles i bredden, samt dybden. Endelige kan de indstilles i den ønskede vinkel, så man som bruger hele tiden sidder mest korrekt og behageligt. Armlænene er med almindelige brugsspor, såsom mindre skrammer og lignende. Lagerbestand: 4 sæt.
Pris pr. sæt 799,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 0002000
Forsendelse til nærmeste pakkeshop +49,-
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=armlaenssaet-til-vitra-id-kontorstole

Vitra ID Trim med lysegråt møbelstof.

Super kontorstol designet af Antonio Citterio. Den er polstret med lysegråt stof. Stolen har en siddehøjde justering fra 44-54 cm, justerbar lændepude, sæde dybdejustering og en smule sædevip forover. Desuden har stolen flowfuntion (vippefunktion), hvor den følger kroppens hælding. Denne funktion kan også fastlåses i lodret position (rygstykke lodret). Derover er det muligt, at justere hvor stor vippemodstanden skal være. Hjulene er til hårde gulve og er med indbygget bremsefunktion, som ophæves, når stolen belastes (når man sætter sig på den). Fembenet fodkryds i crom. Lagerbestand: 3 stk. Stolene fremstår i pæn stand, med almindelige brugsspor, såsom mindre pletter på stoffet.
Pris 2299,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 270523449
Leveringpris: fra 329,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt).
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=vitra-id-trim-lysegraat-moebelstof

Bemærk, at armlæn kan tilkøbes – find varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=armlaenssaet-til-vitra-id-kontorstole

Komfortabel Vitra ID Trim Soft

Denne dejlige stol er designet af Antonio Citterio. Den er polstret med gråt stof på sæde og rygstykke. Stolen har en siddehøjde justering fra 48-62 cm, højdejusterbart rygstykke, sæde dybdejustering og en smule sædevip forover. Desuden har stolen flowfuntion (vippefunktion), hvor den følger kroppens hælding. Denne funktion kan også fastlåses i lodret position (rygstykke lodret). Derover er det muligt, at justere hvor stor vippemodstanden skal være. Hjulene er til hårde gulve og er med indbygget bremsefunktion, som ophæves, når stolen belastes (når man sætter sig på den). Fembenet fodkryds i crom. Lagerbestand: 1 stk. Stolen fremstår i pæn stand, med almindelige brugsspor, såsom mindre pletter på stoffet.
Pris 2199,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 170323432
Leveringpris: fra 329,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt).
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=vitra-id-trim-soft-med-graat-stof

Bemærk, at armlæn kan tilkøbes – find varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=armlaenssaet-til-vitra-id-kontorstole

Lækker og komfortabel Vitra ID Trim kontorstol

Denne dejlige stol er designet af Antonio Citterio. Den er polstret med grønt stof. Stolen har en siddehøjde justering fra 43-54 cm, justerbar lændepude, sæde dybdejustering og en smule sædevip forover. Desuden har stolen flowfuntion (vippefunktion), hvor den følger kroppens hælding. Denne funktion kan også fastlåses i lodret position (rygstykke lodret). Derover er det muligt, at justere hvor stor vippemodstanden skal være. Hjulene er til hårde gulve og er med indbygget bremsefunktion, som ophæves, når stolen belastes (når man sætter sig på den). Fembenet fodkryds i crom. Lagerbestand: 1 stk. Stolen fremstår i pæn stand, med almindelige brugsspor, såsom mindre pletter på stoffet.
Pris 2299,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 310821288
Leveringpris: fra 329,- (BEMÆRK! Til denne pris, vil stolen blive leveret delvist adskilt).
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=vitra-id-trim