Flot Ilva bordlampe

Stor og flot Ilva bordlampe med skærm. Lampen er med gul/orange glasur samt grønne blomstermotiver. Lampens højde uden skærm er 40 cm (fatning ikke medregnet i højden) og Ø er 28 cm, hvor den er størst. Med skærmen er lampen 67 cm i højden, og Ø = 52 cm. Hvid ledning med afbryder. Lyskilde: E27 (medfølger ikke). Lampen er i flot stand, men skærmen er med en del brugsspor.
Pris: 599,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 220223427
Afhent selv i butikken eller køb i webshoppen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=ilva-bordlampe

Super elegant bordlampe af mærket “Frandsen”

Dansk designet bordlampe med skærm og fod af ru sortlakeret metal, stamme af messing. H. ca. 40 cm. Lysretningen kan ændres, da skærmen er vipbar. Lampen er med stofledning med afbryder. Ekskl. lyskilde (E14 maks 25 Watt) Lampen fremstår med lettere brugsspor, enkelte afslag i lak ved skærm.
Pris: 1199,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 030822388
Forhør nærmere for fragtpris.

Asger Bay Christiansen BC-1 bordlampe

Den stilfulde og populære bordlampe BC-1 er designet af Asger Bay Christiansen. Lampen er produceret og samlet i hånden. Lampeskærmen er monteret på en 30 cm lang flex arm, som gør, at man kan vende lyset i den retning, det måtte ønskes. Denne smukke lampe har en maksimal højde på 52 cm (helt udstrakt) og en højde på 38 cm ved normal postion. Lampen har en tung stålfod, der gør, at den ikke lige sådan vælter, hvis man kommer til at ramme ind i den. På foden er der tænd/sluk knap. Ledningslængde: 180 cm. Lyskilde: Halogenpære G9 maks 40 watt (medfølger ikke). Lampen fremstår med almindelige brugsspor, såsom mindre afskalninger/skrammer. Lagerbestand: 8 stk.
Pris 799,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 211221331
Forsendelse til nærmeste pakkeshop +69,-
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=asger-bay-christiansen-bc-1-bordlampe

Køb pærer til lampen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=g9-halogenpaerer

Luxo Falcon skrivebordslampe med 2 lysstyrker

Sort skrivebordslampe fra Luxo med 2 lysstyrker. Denne smukke og fleksible skrivebordslampe fra Luxo kan indstilles, vendes og drejes på mange måder. Lampens maksimal højde er ca. 63 cm og minimums højden er ca. 20 cm. Den har en sort plastledning på 270 cm monteret. Lampefod med tænd/sluk knap samt lav/kraftig lysstyrke. Lyskilde: Halogenpære (medfølger – dog ikke ny). Lampen fremstår med almindelige brugsspor, såsom mindre ridser/skrammer. Lagerbestand: 10 stk.
Pris 299,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 211221330
Forsendelse til nærmeste pakkeshop +49,-
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=luxo-falcon-skrivebordslampe-med-2-lysstyrker

Luceplan Fortebraccio D33 skrivebordslampe med lysdæmper

Smuk arkitekttegnet skrivebordslampe i lakeret aluminium. Denne smukke og fleksible skrivebordslampe fra Luceplan kan indstilles, vendes og drejes på mange måder. Lampen er designet af Paolo Rizzatto og Alberto Meda. Lampens maksimal højde er ca. 95 cm. Den har en sort plastledning på 220 cm monteret. Lampen har desuden lysdæmper påmonteret på den drejbare lampeskærm, så man kan få den lysstyrke man ønsker sig. Lyskilde: E27 max 100 Watt. – medfølger ikke. Lampen fremstår med brugsspor, såsom ridser./skrammer og lignende (1 lampe med revne i foden). Lagerbestand: 7 stk.
Pris 699,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 211221328
Forsendelse til nærmeste pakkeshop +69,-
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=luceplan-fortebraccio-d33-skrivebordslampe-med-lysdaemper