Elegant kontorstol/konferencestol fra Savir Design Studio

Gate stolen er en smuk og stilfuld stol i rødt uld stof. Stolen er med smukke armlæn, der ligesom resten af stellet, er i forkromet stål. Siddehøjden er ca. 46 cm. Stolen er med vippefunktion. Fembenet fodkryds i forkromet stål. Hjul: velegnet til hårde gulve. Stolen fremstår med almindelige brugsspor, såsom mindre ridser/mærker i stel og på stof. Lagerbestand: 5 stk.
Pris 975,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 230322355
Afhent i butikken, eller få stolen leveret. Leveringspris: 289,- (leveres delvist adskilt)
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=savir-design-kontorstol-konferencestol

Danerka armstol

Smuk armstol med rygstykke og armlæn i ahorn træ. Sædet er polstret med rød alcantara stof. Stellet er i forkromet stål. Stolen er stabelbar, og den har en siddehøjde er 47 cm. Lagerbestand 14 stk 8 stole tilbage! Stolene fremstår med brugsspor, såsom trykmærker i stoffet og ridser/mærker i træet.
Pris pr. stol 325,- (Pris inkl. moms)
TILBUDSPRIS PR. STOL – 199,- (Pris inkl. moms)
(tilbuddet er gældende til og med mandag d. 29/7-24)
Varenummer: 230821286
Køb 2 stole for 600,- eller 4 for 1000,-
Forhør nærmere for fragtpris.

BEMÆRK!! Der er også 10 stole af denne model til salg, med løst armlæn, og derfor til en noget lavere pris. Se eventuelt videoen under billederne!
Pris pr. stol med løst armlæn 175,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 230821287
Forhør nærmere for fragtpris.

Konference/kontorstol fra Four Design

Smuk og stilfuld stol fra Four Design. Stolen er med 4 hjul, sædet kan dreje 360 grader, som en kontorstol og der er også en smule vip, så stolen følger kroppens hældning og dermed bliver mere behagelig, at sidde på. Stolen er betrukket med sort læder. Siddehøjde: 46 cm. Fremstår med brugsspor, såsom lidt rifter/kanthak i læderet nogle steder. Lagerstatus: 4 stk.
FØR pr. stol: 499,-
NU KUN 199,- pr. stol (Pris inkl. moms) Varenummer: 020721265
Forhør nærmere for fragtpris.

Henrik Tengler “Chairman” konference/spisebordsstol

Super smuk design stol fra firmaet Hansen & Sørensen. Stolen er designet af arkitekten Henrik Tengler. Armstolen er med et stel af børstet stol og lakeret bøgetræ. Sæde og ryg er betrukket med grønt stof. Stolene er med almindelige brugsspor, såsom småridser i stel og små hak i træet nogle steder, desuden er nogle af afstandsstykkerne mellem sæde og stel limet/tapet – se billede. Stolenes mål er: bredde 55, dybde 50, højde 76 og siddehøjden er 45 cm. Lagerbestand: 4 stk.
Pris 999,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 100621256
Afhent i butikken, eller få varen leveret. Du kan se leveringsprisen til dit område, ved at lægge varen i kurven i webshoppen.
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=chairman-konferencestol

Find andre Chairman stole her: https://grevsengenbrug.dk/?p=34