Smukt ældre chatol af mærket Bowlings of Tenby

Charmerende og stilfuldt ældre chatol/sekretær, i solid britisk kvalitet. Chatollet er med 4 store skuffer, med fine messinggreb, forneden. Øverst, kan lågen foldes ud og smart bruges som skriveplade. Derudover er der små fine skuffer og andre mindre opbevaringsrum bag pladen. Chatollet er produceret af det (tidligere) walisiske firma Bowlings of Tenby. Chatollet har flg. mål: Højde 97cm, Længde 77,5 cm og Bredde/dybde 47cm. Chatollet er i pæn stand, dog med aldersrelaterede brugsspor, såsom skrammer/ridser på blandt andet toppladen. Smuk nøgle medfølger.
Pris 799,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 280623459
Afhent selv i butikken, eller find leveringsprisen, ved at lægge varen i kurven, i webshoppen.
Køb varen her: https://grevsengenbrug.dk/?product=bowlings-of-tenby-chatol

Reol på hjul.

Sort træreol på 4 hjul, hvoraf 2 kan låses. Reolen er med 8 rum og egner sig fint som udstillingsreol eller opbevaringsreol, alt efter behov. Reolen har flg. mål: H.: 86, B.: 143 og D.: 32 cm. Reolen fremstår med almindelige brugsspor, såsom mindre kanthak, mindre skrammer/ridser og en smule vakkelvorn i samlinger. Lagerbestand: 2 stk. Bemærk! Uden indhold.
Pris 799,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 090922405
Forhør nærmere for fragtpris.

Butiksvitrine/udstillingsskab med LED

Vitrineskab/udstillingsmontre af glas med indbygget LED belysning. Praktisk skab til udstilling og fremhævning af diverse produkter. Velegnet til butik, hotel og lignende. Skabet er med 3 udtagelige glashylder, underdel af sortlakeret MDF, front med låge, bag hvilken hylder. H. 187 B. 50 D. 50 cm. I underskabet er der også en indbygget stikdåse, så man kan tilslutte f.eks. en lampe. Skabet fremstår med nogle brugsspor. Nøgle mangler, skabet er dog ikke låst.
Pris: 2199,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 070822389
Bemærk! Denne vare leveres ikke, men skal afhentes i butikken!

Kommode med skuffer til hængemapper.

Kommode med 3 skuffer, med metalgreb, samt højderegulerbare fødder. De 2 nederste skuffer er til hængemapper. Højde ca. 91 cm, bredde 80 cm og dybde 45 cm (inkl. grebene). Kommoden fremstår med mindre skrammer og to mindre huller i toppladen.
Pris 299,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 040522375
Forhør nærmere for fragtpris.

Skab med skydelåger

Lækkert skab med skydelåger og en hylde. Masser af plads til opbevaring i dette skab, som har flg. mål: H: 78,5, B: 78 og D: 42 cm. Skabet er låsbart og der medfølger 2 nøgler. Skabet har desuden højdejusterbare fødder, så det kan stå jævnt, selv hvis underlaget er ujævnt. Det fremstår i pæn stand, med mindre brugsspor, såsom lille kanthak og mindre ridser.
Pris 450,- (Pris inkl. moms) Varenummer: 080821284
Forhør nærmere for fragtpris.